2015. május 9., szombat

Május 9, a győzelem napja!







Bókayban megrendezték a negyedik kutyatalálkozót. Barátnémmal Lindával ketten képviseltük a telepet. Ebéd után voltunk, mára már nem terveztünk nagy dolgokat.






Voltak ott nagyon okos kutyák, akik minden butaságot megtaláltak a kövek alatt, jeleztek, amikor találtak egy földön fekvő embert, meg sok más fölösleges dolgot mutattak. A kutyaiskolák bemutatói között Lindával mi is kipróbáltuk a szerkezeteket: Csövekben rohangáltunk, libikókán majréztunk, rudak között szlalomoztunk. Némelyik egészen jól ment.


A műsor után normális kutyák is jelentkezhettek különböző versenyekre.
Linda benevezett az ötszázméteres futásra. Sajnos nagyban hátráltatta a futását, hogy a póráz másik végén Tibi loholt, utolsó előttiként értek célba. A behívásos szám jobban ment, öt másodperc alatt teljesített.


Harmadik versenye a keverék kutya szépségverseny volt. Itt a zsűri erősen részrehajló, vagy vak volt. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet más kutyát szebbnek látni gyönyörű barátnémnál! Ép csak egy csöppet maradt le a dobogóról, negyedikként tündökölt.


Utolsóként rendezték meg a közönségdíjas szépségversenyt. Naccsága rám akasztotta a pórázt és felvonszolt a pulpitusra, ahol a közönség tapserőssége döntötte el a helyezéseket.





Moha bácsi vezette a versenyt, mikor rám került a sor, Főnökék eszement erővel tapsoltak. Persze, hogy bekerültem a döntőbe. Négyen izgultunk a végső hajrában, és megszereztem a fantasztikus második helyet!

Egy nagy szatyor illatozó kutyakaja volt a díj, Lindával megfeleztük.
Holnap jönnek ebédre, folytatjuk a bulit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése